Obvestilo o nadaljnjih preventivnih ukrepih ob izrednih razmerah

Na osnovi spremljanja javnih objav Vlade Republike Slovenije v zvezi z morebitnim širjenjem nevarnega nalezljivega virusa v Sloveniji vas obveščam, da obstaja velika verjetnost, da bo pristojno ministrstvo v nadaljevanju začasno zaprlo šole. V primeru takšnih izrednih ukrepov, ki bi vključevali tudi odpoved pouka in zaprtje šole, vam pošiljamo nekaj informacij o poteku dejavnosti, s katerimi se bomo skupaj z...

GOVORILNE URE

Spoštovani starši. Zaradi trenutnih razmer širjenja nevarnega koronavirusa govorilne ure v mesecu marcu ODPOVEDUJEMO. Prav tako odpovedujemo četrtkov roditeljski sestanek za starše učencev tretjega razreda pred odhodom na plavalni tečaj.

Preventiva ob pojavu novega virusa

Pripravili smo vam obvestilo o preprečevanje okužb z nevarnimi nalezljivimi boleznimi. V zavihek na levi strani (Nevarne nalezljive bolezni) bomo sproti dodajali pomembne informacije glede nalezljivih bolezni. Vsa obvestila v zvezi z virusom nevarne nalezljive bolezni so objavljena in dostopna na levi strani te spletne strani – HITRE POVEZAVE –> Nevarne nalezljive bolezni.

Proslava ob dnevu samostojnosti in enotnosti

V torek, 24. 12. 2019 smo se učenci in učitelji naše podružnice zbrali v telovadnici. S kratko slovesnostjo smo obeležili državni praznik dan samostojnosti in enotnosti. Proslavo so vodili učenci dramskega krožka, ki so nas poučili o pomenu tega državnega praznika, hkrati pa so nam pokazali, da se s sodelovanjem ter enotnostjo marsikaj doseže. Program so s pesmijo popestrili učenci 1....

Šola v naravi – prihod nazaj

Dragi starši, pozdravljeni. Sporočamo, da se vozimo v koloni proti Grosuplju. Predvidevamo, da bomo na lokacijah v naslednjem časovnem razporedu: – PŠ Šentlovrenc – 16.30, – OŠ Trebnje – 16.45, -PŠ Dolenja Nemška vas – 17.00.

Dostopnost